IME - AZ EGÉSZSÉGÜGYI VEZETŐK SZAKLAPJA

Tudományos folyóirat

   +36-30/459-9353       ime@nullimeonline.hu

   +36-30/459-9353

   ime@nullimeonline.hu

Útmutató regisztrációhoz

Általánosságban

Az IME weboldal egy interaktív online felület, ahol az IME lapjai, azok szerzői, konferenciák, azok előadásai, előadói és minden az IME-hez kapcsolódó általános információkat tudnak a látogatók és a regisztrált tagok elérni. Az IME weboldala mind személyi számítógépen, mind tableten, mind pedig mobilon ugyanazt a felhasználói élményt nyújtva személyreszabottan jelenik meg. A weboldalon megjelenő információkat közösségi oldalon meg tudja osztani.

A weboldalon regisztráció működik, amellyel az oldalra látogatók saját profilt kialakítva tudnak saját, személyre szabott felületet létrehozni. A weboldalon lévő cikkek tartalmát csak regisztráció és érvényes előfizetés esetében lehet megtekinteni. Regisztráció nélkül az oldal tartalma, illetve az azon megjelenő adatok korlátozott mértékben állnak rendelkezésére. A regisztráció során megadott adatokat más harmadik fél számára csak az Ön hozzájárulásával adjuk tovább.

Az IME weboldalán megjelenő esetleges hibákkal kapcsolatosan szívesen várjuk észrevételeiket, megjegyzéseiket a Kapcsolat menüpont alatt!

Regisztráció

AZ IME weboldal regisztráció nélkül nézett tartalma, illetve az azon megtekinthető információk, adatok korlátozottan jelennek meg a látogatók számára. Bizonyos tartalmak, funkcók az IME weboldalán csak regisztrált tagok számára érhetőek el. Ilyen például, hogy az IME weboldalon lévő cikkek tartalmát csak regisztráció és érvényes előfizetés esetében lehet megtekinteni.Az IME weboldalára a regisztráció díjmentes! A regisztrációval gyorsan néhány adat megadásával rendszerünk tagja lehet. Lehetősége nyílik a cikkeket külön saját könyvespolcán elhelyezni, így a regisztrációt követően akár egy kattintással hozzáférhet kedvenc cikkeihez. A regisztrációt követően a regisztrációjához kapcsolódóan az Előfizetésem menüpontban tud előfizetést vásárolni. Amennyiben nem valamelyik közösségi regisztrációt használja, hanem az általános regisztrációt úgy alapértelmezetten a regisztrációját e-mailben kapott aktivációs linkkel aktiválni szükséges! A regisztráció során megadott adatokat más harmadik fél számára csak az Ön hozzájárulásával adjuk tovább.

Előre is köszönjük, hogy az IME weboldalra regisztrál!

Általános regisztráció

Amennyiben nem közösségi fiókot használva kíván regisztrált tagja lenni az IME weboldalnak, úgy azt a zöld felső menüsorban lévő Regisztráció menüpontban található regisztrációs űrlap kitöltésével teheti meg.

Regisztráció

A regisztrációs űrlapon az alábbi adatokat szükséges megadnia:

    • E-mail cím (kötelező):

Az e-mail cím mezőbe megadhatja saját e-mail címét, amelyet majd a későbbiekben a belépéskor használni fog. Az e-mail cím megadása kötelező mező. Amennyiben az e-mail címet formailag nem helyesen adja meg, úgy az alábbi hibaüzenet jelenik meg és a regisztráció tovább nem folytatható ameddig a hibát nem javítja.

E-mail cím (kötelező)

Amennyiben olyan e-mail címmel kíván regiszzrtálni, amellyel már korábban regisztrált vagy létezik a regisztrált e-mail címek között a weboldalon, úgy egy hibaüzenet értesíti erről.

E-mail cím (kötelező)
    • Jelszó (kötelező):

Az előfizetéséhez kapcsolódóan jelszót szükséges megadnia. Az jelszó megadása kötelező mező. A jelszónak minimum 6 karakter hosszúságúnak kell lennie. A jelszó folyamatos beírásával a weboldal tájékoztatni fogja, hogy mennyire biztonságos jelszót adott meg.

Jelszó (kötelező)

élszerű a jelszó megadásakor betűt és számot vegyesen megadnia. Kérjük a jelszót gondosan kezelje! A jelszavakat a weboldal visszafejthetetlenül és kódoltan tárolja.

    • Teljes név (kötelező):

A teljes név megadása kötelező mező. A teljes név megadásakor folyamatosan írja be a vezetéknevét és keresztnevét.

    • Munkahely (opcionális):

A munkahely kitöltése nem kötelező mező.

    • Telefonszám (opcionális):

A telefonszám megadásakor csak számokat adhat meg. A telefonszám kitöltése nem kötelező mező. Amennyiben nem magyarországi telefonszámot kíván megadni, úgy erre a zászlóra kattintva van lehetősége.

XX

Amennyiben helyesen adja meg a telefonszám mezőt, úgy az adott beviteli mező zölden, helyesen jelenik meg.

XX

Google regisztráció

Amennyiben Ön rendelkezik Google fiókkal, úgy az általános regisztrációs űrlapot nem kell kitöltenie. Akár a weboldal felső részén lévő Google ikonra vagy a regisztráción lévő Google ikonra kattintva egy kattintással regisztrálhat. Amennyiben Ön már be van jelentkezve korábban a Google fiókba, úgy további teendője nincs. Amennyiben még nincs bejelentkezve a Google fiókjába, úgy az ikonra kattintást követően be kell jelentkeznie! A Google-s regisztráció során e-mail címe átkerül a weboldal regisztrált e-mail címei közé. Más adatot nem kezelünk, ezért az ilyen regisztrációt követően nagyon fontos, hogy az előfizetéseim menüpontban lévő általános adatokat minden esetben töltse ki! Ha ezt az űrlapot nem tölti ki (nem ad meg jelszót az e-mail címhez), úgy a későbbiekben csak a Google ikon lenyomásával tud ismételten belépni a weboldalra. Amennyiben Google rendszeren keresztül regisztrált, úgy a regisztrációját nem szükséges aktiválnia, azonnal elkezdheti a weboldal használatát. Ha korábban általános regisztráción keresztül ugyanazzal a Google fiókhoz tartozó e-mail címmel kíván regisztrálni, úgy a rendszer ezt nem engedi meg. Ilyen esetben szükséges, hogy az általános regisztrációnál megadott e-mail és jelszóval használja a rendszert.

Facebook regisztráció

Amennyiben Ön rendelkezik Facebook fiókkal, úgy az általános regisztrációs űrlapot nem kell kitöltenie. Akár a weboldal felső részén lévő Facebook ikonra vagy a regisztráción lévő Facebook ikonra kattintva egy kattintással regisztrálhat. Amennyiben Ön már be van jelentkezve korábban a Facebook fiókba, úgy további teendője nincs. Amennyiben még nincs bejelentkezve a Facebook fiókjába, úgy az ikonra kattintást követően be kell jelentkeznie! A Facebook -s regisztráció során e-mail címe átkerül a weboldal regisztrált e-mail címei közé. Más adatot nem kezelünk, ezért az ilyen regisztrációt követően nagyon fontos, hogy az előfizetéseim menüpontban lévő általános adatokat minden esetben töltse ki! Ha ezt az űrlapot nem tölti ki (nem ad meg jelszót az e-mail címhez), úgy a későbbiekben csak a Facebook ikon lenyomásával tud ismételten belépni a weboldalra. Amennyiben Facebook rendszeren keresztül regisztrált, úgy a regisztrációját nem szükséges aktiválnia, azonnal elkezdheti a weboldal használatát. Ha korábban általános regisztráción keresztül ugyanazzal a Facebook fiókhoz tartozó e-mail címmel kíván regisztrálni, úgy a rendszer ezt nem engedi meg. Ilyen esetben szükséges, hogy az általános regisztrációnál megadott e-mail és jelszóval használja a rendszert.

Windows Live regisztráció

Amennyiben Ön rendelkezik Windows Live fiókkal, úgy az általános regisztrációs űrlapot nem kell kitöltenie. Akár a weboldal felső részén lévő Windows Live ikonra vagy a regisztráción lévő Windows Live ikonra kattintva egy kattintással regisztrálhat. Amennyiben Ön már be van jelentkezve korábban a Windows Live fiókba, úgy további teendője nincs. Amennyiben még nincs bejelentkezve a Windows Live fiókjába, úgy az ikonra kattintást követően be kell jelentkeznie! A Windows Live -s regisztráció során e-mail címe átkerül a weboldal regisztrált e-mail címei közé. Más adatot nem kezelünk, ezért az ilyen regisztrációt követően nagyon fontos, hogy az előfizetéseim menüpontban lévő általános adatokat minden esetben töltse ki! Ha ezt az űrlapot nem tölti ki (nem ad meg jelszót az e-mail címhez), úgy a későbbiekben csak a Windows Live ikon lenyomásával tud ismételten belépni a weboldalra. Amennyiben Windows Live rendszeren keresztül regisztrált, úgy a regisztrációját nem szükséges aktiválnia, azonnal elkezdheti a weboldal használatát. Ha korábban általános regisztráción keresztül ugyanazzal a Windows Live fiókhoz tartozó e-mail címmel kíván regisztrálni, úgy a rendszer ezt nem engedi meg. Ilyen esetben szükséges, hogy az általános regisztrációnál megadott e-mail és jelszóval használja a rendszert.

Regisztráció aktiválása

Az általános regisztrációt követően az általános regisztráció során megadott e-mail címre egy „IME Regisztráció - Aktiválás” tárgyú e-mail kerül kiküldésre, amely összefoglalt formában tartalmazza a regisztrációs űrlapon megadott adatokat. Az e-mailben található „Regisztráció aktiválása” linkre kattintva véglegesítheti regisztrációját. Kérjük, ezt az üzenetet mentse el, mivel csak ez az üzenet tartalmazza a regisztráció során megadott összes adatot!

Kilépés

Elfelejtett jelszó

Amennyiben Ön már korábban regisztrált a weboldalra, azonban elfelejtette a regisztrációjához tartozó jelszavát, úgy az Elfelejtett jelszó menüpontban van lehetősége a jelszavát ismét megkérni. Az elfelejtett jelszó esetében meg kell adnia az e-mail címét, amelyhez kapcsolódóan új jelszót kíván majd megadni, illetve a biztonsági szöveget, kódot.

Kilépés

A sikeres űrlap kitöltését követően a megadott e-mail címre elküldünk egy „IME jelszó - Elfelejtett jelszó” tárgyú üzenetet. Az üzenetben lévő linkre kattintva megadhatja az új jelszavát. Az új jelszó megadásakor lehetősége van, hogy a korábban megadott jelszó, jelszavak egyikét ismét megadhassa.

Kilépés

Belépés

Az IME weboldalára kétféleképpen tud bejelentkezni. A legegyszerűbb bejelentkezési lehetőség, ha a felső menüsorban megadja a korábban megadott E-mail és Jelszó párost majd a képernyő jobb felső részén található Belépés gombra kattint. A belépést követően automatikusan a főoldalra fog visszatérni.

Kilépés

Az IMEONLINE weboldalára úgy is be tud lépni, hogyha nem ad meg adatot a felső menüsorban és a Belépés gombra kattint. Ekkor a weboldal a Bejelentkezési oldalra fogja Önt irányítani. Itt a már megadott e-mail cím és jelszó megadásával tud bejelentkezni.

Kilépés

Google belépés

Ha Google fiókkal regisztrált az IME weboldalra, akkor a Google ikon újbóli megnyomásával a korábbi regisztrációjának megfelelően lépteti be a rendszer.

Facebook belépés

Ha Facebook fiókkal regisztrált az IME weboldalra, akkor a Facebook ikon újbóli megnyomásával a korábbi regisztrációjának megfelelően lépteti be a rendszer.

Windows Live belépés

Ha Windows Live fiókkal regisztrált az IME weboldalra, akkor a Windows Live ikon újbóli megnyomásával a korábbi regisztrációjának megfelelően lépteti be a rendszer.