IME - AZ EGÉSZSÉGÜGYI VEZETŐK SZAKLAPJA

Tudományos folyóirat

   +36-30/459-9353       ime@nullimeonline.hu

   +36-30/459-9353

   ime@nullimeonline.hu

Misszió

MISSZIÓ

Az IME – Az egészségügyi vezetők szaklapja az egészségügyi szakemberek mindennapi munkáját segítő tudományos folyóirat. Az egészségügyi vezetők szaklapja olvasóinak az általános egészségpolitikai kérdésektől az irányítási feladatokon keresztül, a gyakorlati orvosi és klinikai-technikai információkig terjedve széles körű ismereteket közvetít.

A hazai egészségügy közismerten nehéz helyzete ma is szükségessé teszi, hogy szakmai elemzéseket és publikációkat tartalmazó, havi rendszerességgel megjelenő autentikus, magas színvonalú, független szaklapot adjunk ki az egészségügy szereplői számára. A hiánypótló tudományos folyóirat közvetlenül szól a kórházak és rendelőintézetek vezetéséhez, orvosszakmai, gazdasági, pénzügyi, ápolási és informatikai szakembereihez, valamint a szakorvosokhoz és a háziorvosi praxisban dolgozókhoz egyaránt. A megjelenő publikációkat és szakcikkeket a hazai egészségügy szaktekintélyei és az adott szakma neves képviselői készítik. Tudományos folyóiratunkat rendszeresen eljuttatjuk minden magyar kórház és rendelőintézet menedzsmentjéhez, valamint az egészségpolitikát befolyásoló irányító szervezetekhez (EMMI, társminisztériumok, OKFŐ, OEP, országos szervezetek, szakmai egyesületek, érdekképviseletek stb.). Külön kérés esetén pedig a szakorvosok és a háziorvosok számára is megküldjük.

Alapvető célunk és filozófiánk kezdetektől fogva az, hogy elsőként számoljunk be az újdonságokról, hogy bemutassuk az ágazatban jelentkező új trendeket, megközelítéseket, finanszírozási technikákat, fejlesztéseket a teljes gyógyszer- és orvostechnológiai ellátás vertikumában, továbbá az infokommunikációs megoldásokat, s mind azon újdonságokat, melyek segíthetik az egészségügy szereplőit, vezetőit döntéseik meghozatalában.