IME - AZ EGÉSZSÉGÜGYI VEZETŐK SZAKLAPJA

Tudományos folyóirat

   +36-30/459-9353       ime@nullimeonline.hu

   +36-30/459-9353

   ime@nullimeonline.hu

Több száz európai egészségpolitikai szakértő talákozóhelye lesz Budapest

fejlec_sote.png

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Több száz európai egészségpolitikai szakértő talákozóhelye lesz Budapest

Az Európai Egészségügyi Menedzsment Szövetség (EHMA) az idén 34. alkalommal megrendezésre kerülő éves konferenciáját júniusban Budapesten szervezi meg a Semmelweis Egyetemmel közösen. A konferencia célja, hogy az egészségpolitikai fejlesztéseket és az európai egészségügyi szakterület ökoszisztémáját más-más perspektívákból és különböző országok szemszögéből világítsák meg az előadók és azt a célt szolgálják a párhuzamosan zajló egyéb programok is. A konferencia weboldala a www.ehma2018.org oldalon érhető el.

A 2018. június 20-22-én tartandó konferencia házigazdája a Semmelweis Egyetem lesz. Igazán megtiszteltető ez a felkérés, hiszen 2006 után immár második alkalommal adhat otthont hazánk ennek a nemzetközi szinten is elismert konferenciának.

A Semmelweis Egyetem számára különösen jelentős ez az év. Semmelweis Ignác születésének 200. évfordulójáról történő méltó megemlékezés céljából a 2018-as esztendőt a kormány Semmelweis Ignác-emlékévvé nyilvánította az 1872/2017. (XI. 29.) Korm. határozatában. Arra törekszünk, hogy az emlékévet olyan programokkal tegyük gazdaggá, amelyekkel tiszteleghetünk az Egyetem névadójának nagysága előtt és tovább öregbíthetjük az Intézet hírnevét.

Az Európai Egészségügyi Menedzsment Szövetség neve és konferenciája garanciát jelent a magas szakmai színvonalra. A két és fél napos esemény a legváltozatosabb programokat kínálja: 3 plenáris ülés, 12 párhuzamos szekcióülés mellett számos nívós program közül válogathatnak az érdeklődők. A szervezők alapelve, hogy a legjobb szakértőket hívják meg előadóként, így első kézből juthassanak hiteles és naprakész információkhoz a résztvevők.

Az esemény kiváló lehetőséget teremt arra, hogy Európa élvonalbeli szakértői, valamint az egészségpolitika, az ipar és a tudományos élet meghatározó képviselői előtt mutatkozzanak be a magyar egészségpolitikai és egészségügyi fejlesztések, azok eredményei.

Fontos dátum közeledik: az előadások, illetve a papíralapú- és e-poszterek absztraktjainak leadási határideje 2018. február 20. A konferencia 12 kiemelt téma köré szerveződik, az absztraktokat is az alábbi témákban várják:

fejlec_sote.png

Semmelweis Egyetem, Egészségügyi Menedzserképző Központ

Készült: 2018-02-01 13:54:30

Vissza a hirek oldalhoz